Η μνημειώδης θεωρητική μελέτη Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου της Μαρίκας Θωμαδάκη επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Liberal Books.

Η μνημειώδης θεωρητική μελέτη Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου της Μαρίκας Θωμαδάκη επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Liberal Books. Η Μαρίκα Θωμαδάκη είναι Καθηγήτρια Θεωρίας και Σημειολογίας του Θεάτρου, τ. Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Σημειωτική, μαζί με άλλες επιστήμες, εξυπηρετεί τη μελέτη του θεατρικού γίγνεσθαι και είναι σημαντικότατος κλάδος του ευρύτερου φάσματος της επιστήμης της θεατρολογίας. Αν και «υπέρ – επιστήμη», η Σημειωτική τίθεται στην υπηρεσία και της θεατρολογίας, κατέχοντας σημαίνουσα θέση στη δημιουργία ενός στέρεου θεωρητικού υπόβαθρου.

Η Σημειωτική του Ολικού Θεατρικού Λόγου προωθεί τη γνώση γύρω από το πολυσημικό αντικείμενο της θεατρολογίας, δηλαδή γύρω από τα πολλαπλά επίπεδα αναλύσεως που προτάσσουν τόσο το κείμενο όσο και η παράσταση.

Τιμή: € 15,90

ISBN: 978-618-5012-23-5

Εκδόσεις Liberal Books

Τηλ. 210 – 64.66.118, Fax. 210 – 64.49.924

e-mail: liberalbks@gmail.com

 

  • Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο Bookpath, Σόλωνος 69 – Αθήνα καθώς και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.